RUMORED BUZZ ON مجله خبری

Rumored Buzz on مجله خبری

Rumored Buzz on مجله خبری

Blog Article

این صفحه آخرین‌بار در ‏۲۶ آوریل ۲۰۲۴ ساعت ‏۱۱:۱۸ ویرایش شده است.

در ایالات متحده، مجلات خبری تلویزیونی در دهه ۱۹۹۰ بسیار محبوب بودند، زیرا آنها راهی ارزان و آسان برای استفاده بهتر از سرمایه‌گذاری در بخش‌های خبری شبکه تلویزیونی ملی بودند. مجلات خبری تلویزیونی یک بار در هفته پنج شبه‌ها از اکثر شبکه‌های تلویزیونی پخش می‌شد. با این حال، با موفقیت نمایش‌های واقعی، مجلات خبری تا حد زیادی جایگزین شده‌اند.

زیرا از یک سو، میان مجامع علمی و پژوهشگران ارتباط برقرار می‌نمایند و از سوی دیگر علم را از بخش‌های دانشگاهی و پژوهشی به حوزه صنعت و تولید انتقال می‌دهند. در واقع، مجله‌های علمی رابط بین دانشگاه و صنعت هستند. بدیهی است که مقاله‌های علمی که منبع عمده اطلاعات علمی محسوب می‌شوند در میان سایر آثار علمی از منزلت خاصی برخوردار هستند (نوروزی و علی‌محمدی، ۱۳۸۵).

مجلات خبری رادیو شبیه مجلات خبری تلویزیون هستند. برخلاف برنامه‌های خبری رادیویی که معمولاً کوتاه و پنج دقیقه‌ای است، مجلات خبری رادیویی می‌توانند از ۳۰دقیقه تا سه ساعت یا بیشتر پخش شوند.

امید است ان‌شاءالله ... دریغ نخواهند فرمود، ولی در سال آتیه، بلکه در همین ماه شوال اقدام فرمایند و الا پس از ماه شوال اگر بفرستند بی‌فایده و بی‌اثر خواهد بود.

اکثر ایستگاه‌های تلویزیونی پخش تجاری اخبار محلی دارند که به پوشش خبری رویدادها در یک بافت محلی اشاره دارد که معمولاً برای مکان‌های دیگر جالب نیست، یا در غیر این صورت دارای دامنه ملی یا بین‌المللی است.

مجله‌ها از لحاظ قالب انتشار، به سه دستهٔ کاغذی و الکترونیکی و چند رسانه‌ای تقسیم می‌شوند. مجلهٔ کاغذی مجله‌ای است که به شکل سنتی چاپ click here و انتشار می‌یابد. مجله الکترونیکی به مجله‌ای گفته می‌شود که به صورت الکترونیکی روی اینترنت چاپ و منتشر می‌شود.

مجله‌ها به لحاظ دامنهٔ شمول و محتوا، به دو دستهٔ عمومی و تخصصی تقسیم می‌شوند.

سیاست خارجی بیانیه وزارت خارجه درخصوص شهادت اسماعیل هنیه وزارت خارجه درخصوص شهادت رییس دفتر سیاسی حماس بیانیه‌ای را صادر کرد.

در ویکی‌انبار پرونده‌هایی دربارهٔ مجله خبری موجود است.

در روزگاری که نخستین مجله در ایران انتشار می‌یافت، در نشریهٔ تربیت مجله را چنین تعریف کردند:

کتابداران «نشریه‌ای با عنوان مشخص [را] که به صورت شماره‌ها یا جزوه‌های پیاپی با فاصلهٔ زمانی منظم برای مدت نامحدود منتشر می‌شود و حاوی مقالاتی دربارهٔ موضوع‌های مختلف از نویسندگان مختلف است» مجله می‌نامند[۳] و روزنامه‌نگاران «نشریهٔ چندین‌صفحه‌ای [را] که هفته یا ماهی یک بار در روز یا هفتهٔ معین منتشر شود و قطع آن کوچکتر از روزنامه و صفحات آن به‌مراتب زیادتر باشد» به عنوان مجله می‌شناسند.[۴]

دنیای ورزش سایر حوزه ها عناوین کل اخبار ورزشی اجتماعی شهری حوادث و انتظامی رفاه و تعاون محیط زیست

«صاحب امتیاز [مهدی] فخیم السلطنه، رئیس و مدیر کل فلاحت ممالک محروسه‌است، مسیو داشر، مدیر و مهندس زارعت [نیز] بعضی مقالات را می‌دهد، محل رجوع چهارراه مخبرالدوله در ادارهٔ مرکزی کل فلاحت است. وجه اشتراک سالیانهٔ طهران ۱۸ قران، داخلهٔ ایران ۲۰ قران، اروپ و آمریک ۱۴ فرانک، تمام عثمانی سه مجیدی، قفقاز و روسیه شش منات، هند و افغانستان ۹ روپیه [و] اجرت پست همه‌جا به عهدهٔ اداره‌است» و «از کلیهٔ علوم فلاحت و فواید عامه و مقالات سودمند دیگر و اخبار رسمی راجع به امور فلاحت سخن می‌گوید.

Report this page